Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE"

Milović: Nastavlja se serija vrlo opasnih amandmana koji prijete da u potpunosti uruše sistem

10.07.2024 09:28h

Foto: DPS

Nastavlja se serija vrlo opasnih amandmana, koji prijete da u potpunosti uruše sistem i otvore put totalnoj rasprodaji najvrijednijeg zemljišta u Crnoj Gori, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista Nikola Milović.

Milović je na mreži X komentarisao to što je poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Vasilije Čarapić predao Skupštini amandman u kom se, kako pišu Vijesti, navodi da će svi investitori koji zakupe državno zemljište odlukom Skupštine na periode do 90 godine, moći da preprodaju i na druge načine otuđe objekte koje izgrade na tom zemljištu.

“Kada tome dodamo predlog da se prag za koji Skupština odlučuje o zakupu/koncesiji/prodaji zemljišta povećava sa dosadašnjih 150 miliona eura na 300 miliona eura onda je namjera loša i jasna. Zaobići Skupštinu i institucije sistema i otvoriti put direktnim pregovorima Vlade sa investitorima. Ovo je samo niz brzopoteznih rešenja bez adekvatnih rasprava, stručnih elaboracija koje kako smo navikli dobijamo svakog dana”, naveo je Milović na mreži X uz poruku: Za rubriku “vjerovali ili ne". 

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT