Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

GOVORIO NA TRIBINI U TUZIMA

Ibrahimović: Mi ćemo biti oni koji će poslije 11. juna odrediti kojim će putem ići Crna Gora

29.05.2023 08:48h

Foto: BS

Nakon izbora 11. juna, Bošnjačka stranka nastavlja tamo gdje je stala –  a to je vraćanje dostojanstva Bošnjacima. Zato će upravo BS nakon parlamentarnih izbora odrediti kojim će putem ići Crna Gora, poručio je predsjednik Bošnjačke stranke i nosilac liste „Jasno je!“ Ervin Ibrahimović.

On je na promotivnom skupu u Tuzima, pred više stotina članova i simpatizera BS kazao da je vrijeme da država Crna Gora realizuje konkretne kapitalne projekte u sredinama gdje žive Bošnjaci.

„Tamo gdje živi najveći broj Bošnjaka, na sjeveru, država ima najveće potencijale. Mi smo do sada mogli da uradimo onoliko koliko smo dobijali podrške od našeg naroda. Sada, kada se snažno pokrenuo ovaj naš pokret, jasno je da će Crnoj Gori biti bolje, kako bude jačala Bošnjačka stranka“, kazao je Ibrahimović.

Istakao je da BS ima jasne ciljeve.

„Uslov svih uslova je da ne damo Crnu Goru nikome. Drugi uslov je da svi oni projekti koji su započeti, da se moraju završiti, a nikako da se kažnjavaju Bošnjaci koji se nisu slagali sa tadašnjom politikom. Sada tražimo da se odrede rokovi za završetak svih kapitalnih projekata. I nećemo stati na tome. Moramo zaustaviti iseljavanje sa sjevera i država mora odgovoriti na sve ono što manje brojni narodi daju državi Crnoj Gori“, rekao je predsjednik BS.

Kako je kazao, BS 11. juna nastavlja onamo gdje je stala – a to je vraćanje dostojanstva Bošnjacima.

„Zato i poručujem – zbog mladih ljudi, moramo uraditi sve što je do nas. Glas za Bošnjačku stranku 11.juna je glas za sebe i svoj narod“, kazao je Ibrahimović.

Na skupu u Tuzima govorili su i poslanički kandidati Mersudin Gredić, Mirsad Nurković, Edin Tuzović, Adaleta Pecević, Amela Babačić, Šefko Kurpejović i Mevludin Dizdarević.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT