Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

UZ PODRŠKU WYNDHAM HOTELSKE GRUPACIJE, AEGEAN AIRLINESA, CRNOGORSKIH TUROPERATERA, NTO, TO PODGORICA I PKCG

"Crna Gora više od očekivanog": Hotel Ramada by Wyndham Podgorica organizuje posjetu za najznačajnije turoperatore iz Grčke

12.04.2024 13:15h

12.04.2024 13:15h

Foto: Ramada

Hotel Ramada by Wyndham Podgorica uz podršku Wyndham hotelske grupacije, Aegean Airlinesa, crnogorskih turoperatora (DMCs): Explorer Montenegro, Monte Mare Travel, Montenegro Travel Club, Travel 2 Montenegro, te Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Turističke organizacije Podgorica, Privredne komore Crne Gore organizuje studijsku posjetu (FAM trip) sa deset najznačajnih turoperatora iz Grčke.

Studijska posjeta, kako je saopšteno, ima za cilj upoznavanje grčkih turoperatora sa turističkom ponudom i proizvodom Crne Gore, kao i promocije i otvaranja novog, moćnog tržišta. 

„Gosti će obići centar, jug i sjever Crne Gore, te steći utisak o mogućnostima koje Crna Gora može da ponudi jednoj od snažnih mediteranskih, turističkih zemalja. Ovo je posebno važno, jer direktna avio linija koju realizuje Aegean airlines postoji već dvije godine, te postoje mogućnosti za osnaživanje poslovne saradnje“, navedeno je u saopštenju.

Wyndham hotelska grupacija podržava hotel Ramada by Wyndham Podgorica, kao prvi brendirani, franšizni hotel u povezivanju, otvaranju, poslovnih mogućnosti.

Uz podršku regionalnog direktora prodaje u Wyndham hotelskoj grupaciji Tassosa Zafiriou, koji će biti aktivni učesnik studijskog putovanja, hotel, turoperatori iz obje zemlje, Crna Gora će biti značajno promovisana u okviru ove globalne hotelske grupacije koja posluje na svim kontinentima, i ima prepoznatljiv brend.

Podrška za realizaciju značajnog projekta dobijena je od Nacionale turističke organizacije Crne Gore, Turističke organizacije Podgorica i Privredne komore Crne Gore. Osim toga, crnogorski turoperatori: Explorer Montenegro, Monte Mare Travel, Montenegro Travel Club, Travel 2 Montenegro, koji uspješno posluju prepoznali su značaj ove poslovne inicijative i dali su podršku realizaciji projekta, kroz serijal usluga od posebnog značaja, navedeno je u saopštenju.

Studijska posjeta simboličnog naziva "Crna Gora više od očekivanog" biće organizovana od 13. do 16.aprila.

Đurović za Dnevno: Nekada je značajniji proces nego rezultat, preduzetnice u Crnoj Gori krupnim koracima mijenjaju poslovni ambijent

Gajović za Dnevno: Važno je izaći iz okvira “serdara i vojvode” i ne zaboraviti da su nam prijeko potrebni "lideri delfini"

 

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT