Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"REFORMISANI DF BEZ MEDOJEVIĆA JE PRIHVATLJIV ZA OVAKAV DPS"

PES: Skaj aplikacija dokaz da su DF i DPS sazreli za koaliciju

29.05.2023 11:01h

Foto: PES

Aktuelni napadi iz rasformiranog DF-a jednako su utemeljeni i ozbiljni kao i oni za vrijeme lokalnih i predsjedničkih izbora, poručili su iz pokreta Evropa sad.

Kako su kazali, isti onaj DF koji je u DIK-u sinhronizovano i pravno neutemeljeno zajedno sa DPS-om eliminisao Milojka Spajića iz predsjedničke trke, sada optužuje PES za potencijalju saradnju sa tom partijom bez ikakvog dokaza, i to samo par mjeseci nakon što je njihov "drugoplasirani kandidat za poslanika i trećeplasirani predsjednički kandidat u penthausu Hiltona sa Milom Đukanovićem" razgovarao o pomirenju i zajedničkom političkom djelovanju.

“Umjesto što se bave neutemeljenim napadima kako bi sakrili interne probleme, podijeljenom DF-u je pametnije da svoje limitirane resurse upregnu kako bi pomogli svojim funkcionerima u dokazivanju nevinosti, usljed postupka koji se vodi protiv njih za šverc narkotika”, kazali su u reagovanju.

Kako navode, ako već napadima i izmišljotinama šalju javnosti poruke da neće sa PES-om saradnju, iz pokreta su kazali da im ostaje zaključak da su se stekli uslovi za koaliciju sa reformisanim DPS-om, bez Đukanovića.

“Vjerovatno reformisani DF bez Medojevića je prihvatljiv za ovakav DPS, pa najave Milana Kneževića da je moguća saradnja sa DPS-om jeste samo dokaz da se na tom projektu radilo već duže vrijeme”, navode u saopštenju i zaključuju da su, pojavom PES-a partneri iz skaj aplikacije DF i DPS izgubili su sve izbore, zaključno sa predsjedničkim.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT