Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"REFORMISANI DF BEZ MEDOJEVIĆA JE PRIHVATLJIV ZA OVAKAV DPS"

PES: Skaj aplikacija dokaz da su DF i DPS sazreli za koaliciju

29.05.2023 11:01h

Foto: PES

Aktuelni napadi iz rasformiranog DF-a jednako su utemeljeni i ozbiljni kao i oni za vrijeme lokalnih i predsjedničkih izbora, poručili su iz pokreta Evropa sad.

Kako su kazali, isti onaj DF koji je u DIK-u sinhronizovano i pravno neutemeljeno zajedno sa DPS-om eliminisao Milojka Spajića iz predsjedničke trke, sada optužuje PES za potencijalju saradnju sa tom partijom bez ikakvog dokaza, i to samo par mjeseci nakon što je njihov "drugoplasirani kandidat za poslanika i trećeplasirani predsjednički kandidat u penthausu Hiltona sa Milom Đukanovićem" razgovarao o pomirenju i zajedničkom političkom djelovanju.

“Umjesto što se bave neutemeljenim napadima kako bi sakrili interne probleme, podijeljenom DF-u je pametnije da svoje limitirane resurse upregnu kako bi pomogli svojim funkcionerima u dokazivanju nevinosti, usljed postupka koji se vodi protiv njih za šverc narkotika”, kazali su u reagovanju.

Kako navode, ako već napadima i izmišljotinama šalju javnosti poruke da neće sa PES-om saradnju, iz pokreta su kazali da im ostaje zaključak da su se stekli uslovi za koaliciju sa reformisanim DPS-om, bez Đukanovića.

“Vjerovatno reformisani DF bez Medojevića je prihvatljiv za ovakav DPS, pa najave Milana Kneževića da je moguća saradnja sa DPS-om jeste samo dokaz da se na tom projektu radilo već duže vrijeme”, navode u saopštenju i zaključuju da su, pojavom PES-a partneri iz skaj aplikacije DF i DPS izgubili su sve izbore, zaključno sa predsjedničkim.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT