Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

PREDSJEDNIK SOCIJALISTIČKE NARODNE PARTIJE

Joković: Mlađa generacija DPS, predvođena Nikolićem, nesposobnija i od onih najgorih u njihovoj seniorskoj postavi

22.02.2024 18:22h

Foto: Arhiva/gov.me

Izgleda da je ova mlađa postava Demokratske partije socijalista (DPS) predvođena Milošem Nikolićem neznavenija i nesposobnija i od onih najgorih u njihovoj seniorskoj postavi čim nam portparol Nikolić stalno saopštava tekstove koje mu drugi pišu, najvjerovatnije drugari sa "Sky" aplikacije, poručio je predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković, u reagovanju na navode portparola Demokratske partije socijalista.

Lider SNP-a se oglasio nakon što je ranije danas, Nikolić ocijenio da se lider Demorkatske narodne partije (DNP) Milan Knežević sveo na “Jokovića i pogazio sve principe pa svoju frustraciju projektuje na DPS”.

Nikolić: Knežević pred Spajićem "podvio rep", pa sad svoju frustraciju projektuje na DPS

“Izgleda da je ova mlađa postava DPS-a predvođena Milošem Nikolićem neznavenija i nesposobnija i od onih najgorih u njihovoj seniorskoj postavi čim nam portparol Nikolić stalno saopštava tekstove koje mu drugi pišu, najvjerovatnije drugari sa Sky aplikacije. Mogao bi za promjenu bar jednom sam da osmisli ono što saopšti umjesto što neprestano recituje tuđe govore. Sva Crna Gora se danas smije Nikolićevom recitovanju i sprda se i sa njim i sa partijom čiji je portparol”, naveo je Joković u reagovanju dostavljenom medijima.

On je dodao da ako postoji primjer da je neko nekoga sveo na predmet “sprdnje u crnogorskoj politici, onda je to SNP učinio sa DPS-om”.

“Mi smo kao ključna partija prethodne Vlade Crne Gore presudno doprinijeli da Crna Gora potpiše Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom, a poslanici DPS-a, uključujući Miloša Nikolića, su kumili i molili da se bira ta vlada i na kraju su i glasali upravo za tu vladu. Kud će veće sprdnje od toga da Miloš Nikolić glasa za SNP u vladi, a SNP mu potpisivanjem Temeljnog ugovora nanese najteži doktrinarni poraz u istoriji te partije”, dodao je Joković.

Joković je dodao da je časni SNP svojom dosljednošću i istrajnom borbom veoma doprinio da, “Nikolićev DPS danas bude totalni politički i izborni gubitnik za koga ne žele da čuju ni građani Crne Gore ni naši međunarodni partneri”.

“Nikolićev DPS je politički potpuno propao. Nikad njihov uticaj u crnogorskoj politici nije bio slabiji nego što je danas, a sve su češći slučajevi da ih tokom zvaničnih posjeta Crnoj Gori izbjegavaju najviši međunarodni zvaničnici. To je i pravično stanje budući da su mentori portparola Nikolića predugo zavađali narod. Za razliku od njih, mi našu vlast temeljimo na pomirenju i progresu i na svim idealima one velike tridesetoavgustovske pobjede koji današnju Crnu Goru čine istinski demokratskim društvom”, zaključio je Joković.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT