Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"NEDORASLI I GLADNI VLASTI MOGU DA SANJAJU REZULTATE GLAVNOG GRADA"

DPS Glavnog grada: Zloupotrebu javnih resursa gradskoj upravi pripisuju prvaci u partijskom zapošljavanju i nepotizmu

01.12.2022 17:19h

Foto: DPS

Paradoksalno zvuči da zloupotrebu javnih resursa upravi Glavnog grada pripisuju osvjedočeni populisti i regruti koji su od svog dolaska na vlast nakon 30. avgusta 2020. godine do danas, uhljebili na hiljade svojih partijskih aktivista, rođake, kumove, bližu i širu rodbinu, saopšteno je iz DPS Glavnog grada.

"Vidimo da oni, koji očigledno imaju pozamašnog političkog obraza, misle da crnogorski građani boluju od političke amnestije pa da su zaboravili da se za ove dvije godine, prekomjerno zapošljavalo isključivo motivisano partijskim interesima i nepotizmom, čime su od najprofitabilnijih državnih preduzeća stvoreni rekordni gubitaši", saopšteno je iz DPS.

Sa druge strane, iz te partije smatraju da je smjelost, ali i velika drskost na ovakav način pokušati diskreditovati upravu koja svojim nasljednicima ostavlja 30 miliona eura u gradskoj kasi i pozitivne rezultate u svim gradskim preduzećima. 

"Nažalost, nedorasli i gladni vlasti mogu samo da sanjaju rezultate uprave Glavnog grada koju je predvodio DPS sa koalicionim partnerima. Ali bez obzira na sve to, mi ćemo, bez i najmanje sujete, navijati i davati nemjerljiv doprinos da Podgorica nastavi utabanom stazom razvoja i napretka koju smo krčili svih ovih godina. To je u interesu svakog zdravomislećeg građana našeg grada, a to treba da bude i logika koju bi da je sreće slijedili i naši politički oponenti", zaključeno je u saopštenju DPS  Glavnog grada.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT