Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

POTPREDSJEDNIK VLADE UPUTIO ČESTITKE POVODOM "REALIZOVANE AKCIJE"

Dok SDT tvrdi da niko nije uhapšen, Bečić pozdravlja hapšenje Perović

17.04.2024 08:58h

Foto: gov.me

Iako za sada, što je potvrđeno iz Specijalnog državnog tužilaštva, tokom pretresa u Agenciji za sprečavanje korupcije niko nije uhapšen, potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić pozdravio je hapšenje direktorice te institucije Jelene Perović.

Tako je potpredsjednik Vlade, reagujući na pojedine medijske navode, uputio čestitke na više adresa povodom "realizovane akcije".

“Izuzetno pohvaljujem još jednu uspješnu operaciju Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije i SDT-a...Ovo hapšenje je jasan signal i poruka da ćemo nastaviti sa čvrstom rukom protiv svih oblika kriminaliteta. Kao potpredsjednik Vlade za bezbjednost i koordinator organa obavještajno-bezbjednosnog sektora, obećavam da ću učiniti sve što je u mojoj moći da 44. Vlada Crne Gore obezbijedi optimalne uslove za efikasno i profesionalno obavljanje dužnosti. U našoj zemlji ima mjesta samo za one koji vjeruju u pravdu i čistotu institucija”, dio je iz opširne čestitke Bečića.

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) pretresaju prostorije Agencije za sprečavanje korupcije po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

Tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić kazao je agenciji Mina da u akciji niko nije uhapšen.

„U ovom trenutku niko nije lišen slobode. Pretresanje je u toku“ rekao je Radonjić.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT