Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

SVAKODNEVNO ĆE VRŠITI OBILASKE

Adžić: Mješoviti timovi policije danas čuvali korita rijeka, privedene četiri osobe

26.01.2023 18:23h

Foto: MUP

Službenici Uprave policije su shodno planiranim aktivnostima na suzbijanju nelegalne eksploatacije šljunka u koritu rijeke Morača i drugih rijeka, realizovali više akcija koje su prvi put sprovodili mješoviti timovi policije, saopštio je ministar unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu Filip Adžić.

U akciji su učestvovali pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, Sektora za borbu protiv kriminala iz Odsjeka za borbu protiv korupcije, ekonomskog kriminala i sprovođenje finansijskih istraga i pripadnici Posebne jedinice policije, a korišćeni su i službeni dronovi.

"Tom prilikom su četiri lica dovedena u Odjeljenje bezbjednosti Podgorica i nakon uzetih izjava čeka se stav nadležnog tužilaštva", objavio je Adžić na Fejsbuku.

Mješoviti timovi Uprave policije će u narednom periodu svakodnevno vršiti obilaske rječnih korita sa ciljem trajnog zaustavljanja nelegalne eksploatacije šljunka.

"U radu će biti korišćeni službeni dronovi koji će izviđanjem umnogome doprinijeti lakšem detektovanju ovih nelegalnih radnji", rekao je Adžić.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT