Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

CETINJANIN NAJBOLJI CRNOGORSKI RUKOMETAŠ U INOSTRANSTVU

Vujović: Nagrada pokazatelj da sam na dobrom putu

28.12.2023 17:06h

Foto: RSCG

Rukometaš njemačkog Gumerzbaha, Miloš Vujović, drugo put u nizu proglađen je za najboljeg crnogorskog igrača u inostranstvu.

"Jako sam srećan zbog nagrade, koja je moja druga uzastopna i sigurno da je to jedan veliki pokazatelj da sam na pravom putu i da radim odlične stvari za sebe", kazao je Vujović.

Sa reprezentacijom Crne Gore trenutno je na završnim pripremama za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, a prva provjera zakazana je sjutra protiv Sjeverne Makedonije u Staroj Pazovi.

"Što se tiče reprezentacije i predstojećeg Evropskog prvenstva – ekipa je na okupu, vrlo kvalitetno radimo i jedva čekamo da sve to krene. Nadam se ćemo meč sa Makedonijom iskoristiti da se što bolje pripremimo za Evropsko prvenstvo i, što je najvažnije, nakon meča ostanemo svi zdravi. Bilo bi sjajno da se ponovi prošlo Evropsko prvenstvo, što je bio istorijski uspjeh za Crnu Goru i stvarno nam je to jedna motivacija. Želimo ponovo da pobjeđujemo. Želimo ponovo da usrećimo naš narod. Mislim da smo na pravom putu i da je ekipa spremna za neki novi poduhvat. Dosta je tu pitanje i sreće, ali se nadam da će nam se sve kockice poklopiti i da ćemo opet ostvariti rezultat koji će za nas biti prihvatljiv", istakao je Vujović, koji je od ljetos nosi dres Gumerzbaha.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT