Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"MOLIM CRNOGORSKU JAVNOST DA OVU TEMU ZAKLJUČIMO"

Raičević: Sve je bilo kako treba u odnosu između selektorke i mene, moja reprezentativna karijera nije završena

20.11.2023 19:28h

Foto: RSCG

Nakon što je selektorka Crne Gor, Bojana Popović, na okupljanju reprezentacije kazala da se povjerenje između nje i Milene Raičević "izgbuilo", reagovala je doskorašnja kapitenka Budućnosti.

Bojana Popović se juče objavila spisak za Svjetsko prvenstvo, a na njemu nije uvrstila Milenu Raičević čije saoptštenje prenosimo integralno.

"Nisam se obraćala kada je klub u pitanju i neću, jer smatram da je ono što se u klubu dešava odnos između nas koji se može jedino riješiti tamo đe mu i pripada po ugovoru pošto dogovorom nije moglo i svjesna svih posljedica po mene po svakom pitanju nijesam htjela narušavati taj odnos mojim javnim reagovanjima. Današnje obraćanje je isključivo povodom obraćanja selektorke i njene današnje izjave “da je naš odnos narušen” i da zbog toga nisam u reprezentaciji.

Želim samo reći da je sve bilo kako treba u odnosu između selektorke i mene, čak i nakon suspenzije od kluba nijesam vjerovala da postoji ikakav problem između nje i mene dok danas nisam pročitala saopštenje da je naš odnos narušen. Kao selektorka sa tolikim igračkim i trenerskim iskustvom jednim razgovorom je mogla otkloniti dileme da li postoji problema i povjerenja. No svakome na obraz. Naravno svjesna da su ovakvom njenom odlukom moji snovi o Svjetskom prvenstvu završeni obećavam svima da ću ipak nastaviti da sanjam svoje snove i da moja reprezentativna karijera nije završena ko god da je selektor. Zato ne želim dalje produbljivati bilo kakvu raspravu na ovu temu jer ovim djevojkama koje su na spisku (a one su prave heroine naše države) prije svega treba naša podrška i zajednička energija da pokušaju izboriti četvrtfinale i kvalifikacije za OI.

Drage moje lavice vjerujem da vi to možete. Volim vas i navijaću svim srcem za vas jer vi ste i moja snaga a vaš uspjeh je i moj. Zato molim cjelokupnu crnogorsku javnost da ovu temu zaključmo, a djevojkama damo pun vjetar u leđa, jer im je to sad najpotrebnije zato što nije bitna Milena ili Bojana, bitna je Crna Gora, zato - Za Crnu Goru SVI", poručila je Milena Raičević.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT