Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

EHF EVROPSKA LIGA

Lovćen pokazao zube, Elverum ipak slavio u Podgorici

28.11.2023 21:27h

Foto: Vuk Raičević

Rukometaši Lovćena izgubili su večears u podgoričkoj “Bemax areni” od norveškog Elveruma u utakmici petog kola EHF Evropske lige – 27:26.

Cetinjani su i u petom nastupu u drugom rangu evropskom klupskom takmičenju ostali bez bodova, ali ni ovog puta nijesu razočarali.

Mnogo skuplji i kvalitetniji skandinavski tim od starta meča imao je rezultatsku kontrolu, ali je Lovćen konstantno bio u igri, uspio je da uvede meč u neizvjesnu završnicu ali ne i da izbjegne poraz.

Prednost gostujuće ekipe u prvom poluvremenu išla je do pet razlike, da bi nakon 30 mintua igre Elverum vodio sa 15:12.

Uvodni minutu nastavka pripali su Lovćenu koji je imao par napada da se spusti na minus jedan, ali su gosti, uz pomoć par čudnih sudijskih odluka uspjeli da odbiju taj nalet i da ponovo odu na pet golova viška (20:15).

Nijesu se izabranici Pera Miloševića predavali. Posložili su Cetinjani odbranu, a predvođeni Filipom Krivokapićem i Vukom Borozanom u posljednjih šest minuta ušli su sa neriješenim rezultatom – 25:25.

Uslijedila je neizvjesna završnica, a Lovćen je imao posljednjih napad za izjednačenje. Ipak, gosti su uspjeli da se odbrane i da sačuvaju trijumf.

Pomenuti Krivokapić postigao je deset golova dok je Borozan osam puta tresao mrežu Elveruma.

Goste je predvodio Grondal sa sedam golova.

Posljednji duel u ovosezonskom izdanju EHF Evropske lige rukometaši Lovćena odigraće narednog utorka na gostovanju Flensburgu.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT