Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

SJEDNICA ODRŽANA POVODOM DEŠAVANJA NA CETINJU

Vijeće za nacionalnu bezbjednost: Obavještajno bezbjednosni sektor obezbijediće da se svi građani osjećaju sigurno

22.06.2024 06:31h

Foto: Media biro

Vijeće za nacionalnu bezbjednost usvojilo je na niz zaključaka koji se odnose na preduzimanje hitnog i odlučnog odgovora na jačanju borbe protiv organizovanog kriminala, očuvanju mira i bezbjednosti zemlje, saopšteno je nakon sinoćne sjednice na kojoj je razmatrana bezbjednosna situacija u zemlji, a povodom događaja na Cetinju gdje su poginule dvije osobe, a tri povrijeđene.

"Vijeće za nacionalnu bezbjednost konstatovalo je da borba protiv organizovanog kriminala zahtjeva jedinstven i odlučan odgovor i da će organi obavještajno bezbjednosnog sektora obezbijediti da se svi građani osjećaju sigurno i zaštićeno od kriminalnih djela", navedeno je u saopštenju.

Sjednicom je, kako je saopšteno, predsjedavao premijer i predsjednik Vijeća za nacionalnu bezbjednost Crne Gore Milojko Spajić.

Osim članova Vijeća prisustvovali su po pozivu: glavni specijalni tužilac Vladimir Novović,vrhovni državni tužilac Milorad Marković, šef Kabineta Branko Krvavac, savjetnik predsjednika Vlade za odbranu i bezbjednost Todor Goranović, v.d. direktor Uprave policije Aleksandar Radović, v.d. pomoćnik direktora Sektora za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović i načelnik Specijalnog policijskog odjeljenja Predrag Šuković.

U saopštenju dostavljenom medijima, navedeno je i da je sjednici prisustvovala većina članova Vijeća, što je omogućilo validno donošenje odluka.

 
 
Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT