Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"MANDAT SO BUDVE TREBALO JE ODAVNO DA BUDE SKRAĆEN"

DPS Budva: Podnošenje marketinških inicijativa i dalje odgađanje izbora, najnepoštenija zloupotreba građana

23.02.2024 13:17h

Foto: Arhiva/X/Ivan Vuković

Mandat Skupštini opštine Budve trebalo je odavno da bude skraćen, jer je svaki novi dan ignorisanja činjenice da se Budvom upravlja iz zatvora, najnepoštenija zloupotreba njenih građana, ocijenjeno je iz budvanskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Kako tvrde u saopštenju, oni pozivaju na nove izbore od dana hapšenja predsjednika opštine Mila Božovića.

"Ni tada ni danas, naš grad nije funkcionisao, između ostalog, zahvaljujući i politikantskim igrama koje, nažalost, prate i najavljenu inicijativu Demokrata o skraćenju mandata lokalnom parlamentu”, saopšteno je iz DPS Budva.

Dodaju da to što su Demokrate kazale da DPS-u ne nude da potpiše inicijativu za skraćenje mandata njih ne tangira, "ali i to je još jedan prilog neodgovornosti prema građanima Budve".

Budvanske Demokrate pokrenule inicijativu za skraćenje mandata SO Budva

"I još jedna u nizu politikantskih igrica koje su naš grad dovele na ivicu ponora, ne samo zahvaljujući ovom posljednjem mandatu, već i prethodnim mandatima, u kojima su potpisnici inicijative vršili vlast. Za nas nema većeg prioriteta od toga da se spere ljaga sa lica Budve, i da naš grad konačno dobije odgovornu i sposobnu vlast, oslobođenu politikanata i kalkulanata. Stav Demokratske partije socijalista je poznat, i ukoliko inicijativa formalno uđe u proceduru, mi ćemo se na glasanju izjasniti i jasno odrediti prema skraćenju mandata Skupštini", stoji u saopštenju DPS Budva.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT