Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"ONEMOGUĆITI POLITIČKE SNAGE DESTRUKCIJE"

Crnogorsko vijeće Srbije: Glasajući za Đukanovića glasamo za budućnost Crne Gore

30.03.2023 21:06h

Foto: DPS

Crnogorsko vijeće Srbije pozvalo je Crnogorce i sve građane Crne Gore da na predstojećim predsjedničkim izborima daju glas Milu Đukanoviću.

“Glasajući za Đukanovića glasamo za budućnost Crne Gore, koja će biti lišena nacionalne, rasne, vjerske netrpeljivosti, za onaj kulturni obrazac koji izvire iz crnogorskog moralnog imperativa, gdje različitost predstavlja prednost, a ne razlog za svađu i sukobe”, saopšteno je iz Crnogorskog vijeće Srbije.

Kako su istakli, to je istovremeno način da se konačno onemoguće političke snage destrukcije, koje već tri godine otvoreno razaraju crnogorske institucije i vrijeđaju dostojanstvo crnogorskog naroda.

“Oni sa upornošću dijele Crnu Goru nadajući se reviziji demokratske odluke građana na referendumu, kada se crnogorski narod većinski oprijedelio za vrijednosti civilizovanog svijeta, a ne za ideologiju propasti. Ne za ideje koje imaju ishodište u anticivilizacijskim i anticrnogorskim ideologijama, i koje jedino nastoje da opravdaju uništenje života, nego jedino rukovodeći se idejama koje mogu odgovoriti obavezama svoje istorije”, zaključuju u saopštenju.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT