Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

GENERALNI SEKRETAR SD

Čelanović: Više od pet hiljada glasova u Kotoru garancija da na narednim lokalnim izborima preuzimamo vlast

28.05.2023 15:26h

Foto: SDCG

Preko pet hiljada glasova na predsjedničkim izborima garancija su evropskog Kotora i toga da na narednim lokalnim izborima evropska i građanska opcija preuzima vlast, poručio je Generalni sekretar SD Miloš Čelanović u toku predstavljanja programa liste "Zajedno". 

Čelanović je dodao da Kotor odnosno njegovi građani ne smiju upasti u indiferentnost, podsjetivši na slučaj Kotoranina kome je zbog radova urušena kuća, a koji je ostao bez adekvatne reakcije lokalnih vlasti.

""Lista "Zajedno" nema alternativu, jer su na njoj neki od najuspješnijih Kotorana, tu su doktori nauka, magistri, ljudi ostvareni u svojim profesijama i sa dobrim namjerama, i zato ima izbora i zato je ova lista bez konkurencije", kazao je.

Predstavljajući program liste "Zajedno" posebno je naglasio da se bavi socijalno ugroženima, penzionerima, pomorcima, te oblašću turizma, a osvrnuo se i na otkazivanje Sea Dance festivala.

"Kad je Sea Dance bio organizovan, ova vlada je pravila selfije tamo. Sad kad ga nema, svi se prave mrtvi. Nema veze, biće Guče", rekao je Čelanović.

 

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT