Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"POŠTOVAĆEMO POTPISANI KOALICIONI SPORAZUM"

Bivši odbornici PES-a dolaze sjutra na sjednicu

26.03.2024 20:33h

Foto: Glavni grad

Bivši odbornici Pokreta Evropa sad danas su sa odbornicima GP URA i Pokreta za promjene dogovorili saradnju koja će biti ozvaničena potpisivanjem memoranduma u narednim danima, saopštila je za Gradsku RTV odbornica Posebnog kluba Nađa Ljiljanić.

Ističe da će se odbornici Posebnog kluba sjutra pojaviti na zakazanoj sjednici Skupštine Glavnog grada, čime će, dodaje, pokazati da su im građani na prvom mjestu.

Zajedničko djelovanje odbornika Posebnog kluba sa odbornicima GP URA i Pokreta za promjene, kako navodi, ne znači da će oni formirati posebni klub, već da će zajedno djelovati i sjutra će se pojaviti na sjednici Skupštine Glavnog grada.

“Prisustvo Posebnog kluba na sjutrašnjoj sjednici dokazuje da su nam građani najbitniji, dok dogovore sa bivšim saborcima i Pokretom Evropa sad ostavljamo po strani. Smatramo da su građani centar našeg interesovanja i da je najbitnije da se neke odluke, koje su trenutno na dnevnom redu Skupštine Glavnog grada donesu, u korist građana Podgorice”, objašnjava Ljiljanić.

Ljiljanić kaže da će oni poštovati ranije potpisani koalicioni sporazum, po kojem je nastala aktuelna većina u Glavnom gradu.

“Samo morate znati da se uz promjenu našeg kluba mora konstatovati i poštovati ta promjena. Nadam se da ćemo postići dogovor sa Pokretom Evropa sad i bivšim saborcima, u samom djelovanju, jer, kako sam već rekla, naš interes su građani, kao i predizborni program za koji smo se zajednički borili, koji smo predstavili građanima i smatramo da smo dužni da unesemo promjene u Glavni grad i da ispunimo predizborna obećanja”, poručila je Ljiljanić.

 

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT