Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

ŠTA KAŽU ZVIJEZDE

Horoskop za mart

01.03.2024 10:11h

Foto: Pixabay

Mjesečni horoskop za mart 2024. prognozira uzbudljive početke. Ovo će biti mjesec sanjarenja, ali i postavljanja ambicioznih ciljeva.

Ovan

Ovnove čeka brz uspon u razvoju, novcu, karijeri ili društvenom statusu u zavisnosti od toga šta sebi postavljate za prioritet. Ovo je ujedno i period vaših rođendana, pa će sve biti usmjereno ka vama i otvaraće vam se prilika za nove mogućnosti. Pažljivo gledajte u sebe kako ne biste propustili šansu koju već tako dugo čekate. Nemojte se skrivati iza maske skromnosti, neizvjesnosti i požrtvovanja.

Bik

Ovi predstavnici znaka će se suočavati sa uzvišenim raspoloženjima, kreativnim zanosima i malim slatkim uživanjima. Sve što budete radili biće ispraćeno inspiracijom: od postavljanja stola do izbora odjeće za predstojeći dan. Kulinarski hedonizam će biti posebno izražen. Ovo samo po sebi nije problem, ali pazite da ne nabacite nekoliko kilograma viška.

Blizanci

Horoskop za ovaj mesec će omogućiti Blizancima da pokažu prirodnu svestranost kojom raspolažu. Tokom prvih deset dana u mjesecu imaćete dovoljno prilike da ćaskate i rješavate razne intelektualne probleme. Ovo će vam biti dobro plaćeno, a usput ćete uspješno žonglirati informacijama. Međutim, zvijezde vas upozoravaju da ne učestvujete u kolektivnim ogovaranjima. Na kraju mjeseca je moguća takmičarska atmosfera iz koje ćete izaći kao pobjednici.

Rak


Rakovima će ovaj mesec biti veoma dinamičan. Predstavnici znaka će postati posebno aktivni, a želja da proširite vidike bi vas mogla odvesti veoma daleko – i geografski i figurativno. Možda vas obuzme i strasna želja da se posvetite duhovnosti. Ovakav magloviti period u životu će vam prijati kako biste bolje razumjeli sebe i svoje postupke. U posljednjoj trećini mjeseca vas očekuje nervoza na poslovnom planu.

Lav

Lavove će ponijeti žustra proljećna struja koja juri naprijed i nosi sve što im se nađe na putu. Nestrpljenje će sada postati vaše srednje ime. Zima je malo umrtvila vašu energiju, a duša traži vatromet raznih emocija. Do kraja mjeseca će vam se ovo i ispuniti. Takođe, preporučljivo je da raščistite sve dugove i repove koje imate. Krajem mjeseca ćete biti pretrpani obavezama.

Djevica

Nikad nije kasno da poslušate sebe. Biće varnica u komunikaciji sa drugima. Ne dajte da vas isprovociraju i nemojte kvariti odnose sa važnim ljudima. Nikada se sa sigurnošću ne znate koga ćete ponovo sresti. Dajte sebi vremena da se ohladite kako biste mogli da pogledate problem novim očima. Neophodno je da saslušate svoj unutrašnji glas. Možda ste negdje na putu skrenuli pogrešno i neophodno je da krenete u drugom smjeru.

 Vaga

Veoma je važno da budete samorefleksivni, iako to nije nešto što volite. Postoje i spoljni i unutrašnji problemi. Iako više volite da se pozabavite sa onim „vidljivijim“ problemima, neophodno je da se pozabavite i onim što vas muči iznutra. Korijen svih nevolja je u vama samima. Tačnije, poradite na spremnosti da razumijete i prihvatite ono što vam svijet nudi. Dobro se osvrnite oko sebe da ne propustite.

Škorpija

Horoskop će vam omogućiti da steknete snagu i da se oporavite prije tople sezone. Ovaj znak je toliko navikao da žive u borbi da i ne primjećuju tu trajnu unutrašnju napetost. Borbenost je u vašoj prirodi. Međutim, ponekad je i vama potreban odmor i potpuno opuštanje: fizičko, emocionalno i mentalno. Mart će vam pružiti priliku da se izborite sami sa sobom.

Strijelac

Ovo će biti veoma zanimljiv mjesec pun novih ideja, planova i snova. Međutim, u prve dvije polovine ne treba žuriti. Mnoge vaše trenutne ideje i planovi su predaleko od stvarnosti i veoma su apstraktne i fantastične. Morate im dati vremena da se te ideje formiraju u nešto konkretno. Sa druge strane, sada je vrijeme da se odmarate, opustite i izbacite sve što vas muči iz glave.

Jarac

Tokom marta će nešto tajno postati javno. Koliko je ovo dobro ili loše zavisi od toga šta ste sakrili u svojim grudima. U svakom slučaju sve će krenuti na bolje i postoji šansa da se oslobodite neke problematične situacije. Krajem mjeseca će se na vas izliti niz zahtjeva, naređenja, pritužbi i zadataka. Najbolje bi bilo da se obratite prijatelju za pomoć kako se ne biste udavili u ovim problematičnim situacijama.

Vodolija

Za vas će mart biti ispunjen dosljednošću i redom. Mnogi ljudi vjeruju da Vodolije ne rade ništa osim da pričaju i prave se pametni. Ali znate da to nije tako. Vi volite da eksperimentišete, nastojite da naučite i isprobate sve na svijetu. Vaš radoznali um je stalno budan, jer konstantno nešto izračunava i kombinuje. Radoznalost je veoma korisna u vašem slučaju, a zvijezde su vam dale odličan intelekt i smisao za humor. Jedine mane koje mogu da vas ometaju su neorganizovanost i nemarnost.

Ribe

Ovo će za vas biti prilično lak, prosperitetan i pomalo intrigantan period za Ribe.  Tokom prve polovine mjeseca ćete imati priliku da stvarate zanimljive kontakte koji bi mogli da vam budu korisni za neke saradnje i zajedničke projekte. Zvijezde vam, takođe, savetuju da napunite energiju svojim tajnim mjestima moći.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT