Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

POTVRDIO NAČELNIK KOMUNALNE POLICIJE 

Vozilo “Pauk” na ulicama Nikšića krajem mjeseca

23.06.2024 20:46h

Foto: RTVNK

Specijalno vozilo “Pauk“ upotpunilo je vozni park Komunalne policije i Parking servisa Nikšić. To će, kako napominje načelnik Komunalne policije Veselin Čurović, unaprijediti njihov rad, ali i podići nivo saobraćajne kulture u gradu. Zakonske procedure privode se kraju, pa će se vozilo na ulicama grada naći krajem mjeseca.

“Djelovanje specijalnog vozila „Pauk“ biće najvećim dijelom u užem jezgru grada s obzirom na najgušći saobraćaj upravo na ovom području”, istakao je za RTNK Čurović.

Čurović apeluje na sugrađane da poštuju zakon i procedure, jer će u suprotnom biti sankcionisani.

“Nepropisno parkirana vozila “Pauk” će prenositi na lokaciju u Ulici Radoja Dakića, a iznos kazne je 125 eura, odnosno 105 ukoliko se plati u roku od osam dana”, poručio je Čurović.

Jedan od ozbiljnih problema u gradu, jesu i vozači koji se nepropisno parkiraju, a pri tom skidaju registarske oznake, no i za to postoji rješenje, istakao je Čurović.

On napominje da su u potpunosti prilagodili akte Komunalne policije sa pravilnikom Vlade o premještanju nepropisno parkiranih vozila.

Apeluje na sugrađane da poštuju pravila kako bi saobraćajna kultura i komunalni red bili na zavidnom nivou, jer će, kako dodaje u narednom periodu kazne biti represivnije.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT