Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

ZBOG NASILNOG POKUŠAJA ULASKA U KCCG JUČE JE UHAPŠENO VIŠE OSOBA

Klinički centar: Molimo UP da angažuje patrolu u krugu naše zdravstvene ustanove

17.04.2024 08:13h

Foto: KCCG

Klinički centar Crne Gore (KCCG) iniciraće razgovore sa Upravom policije da još jednom, shodno svojim mogućnostima, razmotri njihovu raniju molbu da svakog dana, a posebno u periodu od 22 sata do 6 sati, angažuje patrolu koja bi dežurala u krugu najveće zdravstvene ustanove u Crnoj Gori sa fokusom ispred Urgentnog centra, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

“Broj incidenata sa licima koja pokušavaju nasilno da uđu u krug KCCG ne jenjava, zaposleni Službe zaštite su svakodnevno izloženi verbalnim, ali i fizičkim napadima što je, nažalost, juče kulminiralo privođenjem i dva zaposlena ustanove u Upravu policije. U tom kontekstu i KCCG će svakako pokrenuti odgovarajuće interne procedure, ali, na duže staze, problem ne može biti riješen bez asistencije Upravepolicije Crne Gore”, navodi se u saopštenju KCCG. 

Cilj KCCG je, kako ističu, da obezbijedi nesmetano i efikasno pružanje zdravstvene zaštite svim građanima što nerijetko mogu da ugroze periferni problemi poput jučerašnjeg incidenta.

“Čvrsto smo uvjereni da će cijenjeni čelnici Uprave policije imati sluha za naš apel i da ćemo zajedničkim snagama naći način da stanemo na put ovom višegodišnjem problemu”, navode iz KCCG.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT