Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

DRŽAVNI SEKRETAR MINISTARSTVA KAPITALNIH INVESTICIJA

Latić posjetio Lučku kapetaniju: Što prije imenovati novog lučkog kapetana i obezbijediti adekvatne prostorije za rad

26.01.2023 08:15h

Foto: MKI

Državni sekretar Ismet Latić sa saradnicima, u okviru radne posjete Kotoru, posjetio je Lučku kapetaniju Kotor, “Crnogorsku plovidbu” AD i “Luku Kotor”, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Kako su kazali, na sastanku sa Savićem Božovićem iz Lučke kapetanije Kotor, državni sekretar se upoznao sa funkcionisanjem i aktivnostima koje se sprovode u ovoj Lučkoj kapetaniji, te, dodaju, istakao da je od izuzetne važnosti što skorije imenovanje novog lučkog kapetana, kao i obezbjeđivanje adekvatnih prostorija za rad službenika ove Lučke kapetanije.

Takođe, navode iz tog resora, na odvojenim sastancima, Latić se susreo i sa menadžmentima privrednih društava "Luka Kotor" i "Crnogorska plovidba", a tom prilikom su analizirani izazovi u poslovanju sa kojima se susreću ove dvije izuzetno značajne kompanije.

"Nakon završenih sastanaka konstatovana je opredijeljenost da se zajednički intenzivnije radi na unapređenju, te da je neophodno nastaviti zajedničke napore u rješavanju izazova, kako bi stanje u sektoru pomorstva unaprijedili", zaključili su iz Ministarstva kapitalnih investicija. 

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT